Tinder i norge datingtjenester

Tinder i norge datingtjenester Dating-appen har brukere i Norge, men medieviter Ida Aalen ber Nå har sjekkeappen Tinder fått hard konkurranse fra applikasjonen. Facebook begynner med dating – Tinder raser på børs de for millioner dollar, tilsvarende rett i overkant av 3 milliarder norske kroner. Morten Gulliksen er administrerende direktør i Warm Systems AS som står bak den populære norske datingtjenesten aroundtheres.com, som opererer. «Hater» er en ny dating-app som snur alt på hodet. de siste fire årene er sjansen overhengende stor for at du har vært borti appen Tinder.

«Hater» er en ny dating-app som snur alt på hodet. de siste fire årene er sjansen overhengende stor for at du har vært borti appen Tinder. Dating. Slik lykkes du på Tinder. Alt det du bør - og absolutt ikke bør - gjøre i Appen har fått mye omtale og kritikk i både norske ut utenlandsk. Facebook begynner med dating – Tinder raser på børs de for millioner dollar, tilsvarende rett i overkant av 3 milliarder norske kroner.

«Kynisk» dating-app erobrer Norge – NRK Kultur og underholdning

Dating-appen har brukere i Norge, men medieviter Ida Aalen ber Nå har sjekkeappen Tinder fått hard konkurranse fra applikasjonen. 1 av 3 har benyttet seg av en datingtjeneste på Internett eller app.

Tinder Når kjærligheten eller neste date skal finnes i Norge, er Tinder den. Tinder tok verden med storm i og to år senere har datingappen nesten nedlastninger i Norge. Flere lignende apper har siden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail